Training zelfvertrouwen

Training zelfvertrouwen

Als organisatie of school wilt u  uw young professional werknemers of studenten de beste kansen bieden om te groeien en te slagen in hun carrière. Een belangrijk aspect hiervan is het ontwikkelen van zelfvertrouwen, aangezien dit een sleutelrol speelt bij persoonlijke groei en professioneel succes. 

Deze training is ontworpen om young professionals en studenten te helpen bij het ontwikkelen van hun zelfvertrouwen. Tijdens de training worden verschillende technieken en vaardigheden geleerd om negatieve zelfpraat te stoppen, de innerlijke criticus te temmen en zelfcompassie te cultiveren. Ook leren de deelnemers hoe ze zich comfortabeler kunnen voelen bij het nemen van risico’s en het aangaan van uitdagingen, waardoor ze meer vertrouwen krijgen in hun capaciteiten en vaardigheden. 

Door deze training aan te bieden investeert u niet alleen in de persoonlijke groei van uw werknemers of studenten, maar ook in de toekomst van uw organisatie of school.

€165

60 minuten | Maximaal 30 deelnemers
Praktische informatie & Kosten

De opdrachtgever zorgt voor een grote ruimte met stoelen. De tafels worden door de opdrachtgever vooraf aan de kant gezet.

Starttarief € 25,-
Kosten workshop € 165,- (60 minuten)

Exclusief reiskosten: € 0,38 per kilometer.

Universiteit
MBO & HBO

Commerciële organisaties

Non-profit organisaties

Tijdens de training

Onze training “Opbouwen van zelfvertrouwen voor young professionals en studenten” is speciaal ontwikkeld om deelnemers te helpen bij het vergroten van hun zelfvertrouwen. We begrijpen dat een gebrek aan zelfvertrouwen jonge professionals en studenten kan belemmeren in hun professionele en persoonlijke groei. Deze training biedt praktische technieken en inzichten die deelnemers kunnen helpen om beter om te gaan met uitdagingen en kansen te creëren voor zichzelf. De training is gericht op het opbouwen van zelfvertrouwen door de aanpak van negatieve gedachten en beperkende overtuigingen. 

Deelnemers leren hoe ze hun zelfcompassie kunnen versterken en meer comfortabel kunnen worden bij het nemen van risico’s en het aangaan van uitdagingen. Het vergroten van zelfvertrouwen kan een positief effect hebben op verschillende aspecten van het professionele leven, zoals het verbeteren van presentatie- en communicatievaardigheden en het creëren van doorgroeimogelijkheden. 

Het team van Ownmind beantwoord uw aanvraag binnen één werkdag.

Heeft u vragen?

Heeft u nog meer vragen over onze training. Neem dan gerust contact met ons op.